Wie ben ik?

Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Wees welkom.

Rashna Tjikhoeri is de naam die ik bij geboorte kreeg. Ik voel een ongelofelijke eerbied naar het leven toe. En daarom is het mijn wens om vol te leven, vredig te sterven en om de veerkracht in mezelf te ontwikkelen die het mogelijk maakt om bij iedere vorm van lijden mee te bewegen met het leven. Vanuit rust en compassie wil ik bijdragen aan (innerlijke) vrede. Die reis begint in mij.

Mijn geest en mijn vastberadenheid vormen mijn grootste kracht. En dus ben ik iedere dag weer bezig om mijn bewustzijn te verhogen, zodat ik met aandacht kan waarnemen, leven, verbinden, liefhebben, delen en nog zoveel meer.

Drie voor mij belangrijke kernwaarden zijn:

- innerlijke vrede

- zelfrealisatie

- zielenrust

Ik ben geen guru of leraar. Slechts een leerling van het leven. Een leerling die dat wat ondersteunend bleek op haar eigen pad wenst door te geven aan een ieder die daarbij gebaat voelt te zijn. Me ten diepste realiserend dat geen enkel pad hetzelfde is.

Neem gerust een kijkje op mijn website. En als ik iets voor je kan betekenen kun je contact met me opnemen via de contactpagina. Eenmaal op verzenden klikken volstaat. Ik zal je zo spoedig mogelijk voorzien van een reactie.

En mocht je het op prijs stellen om te weten wat mijn (academische) achtergrond is, dan kun je op de hierna volgende link klikken (academische) achtergrond.

 

Rashna Tjikhoeri

Rashna Tjikhoeri