Scholarship

Wil je een online Yoga Nidra training volgen, maar heb je daar op dit moment de financiële middelen niet voor? Dan is de Ervaar Yoga Nidra Scholarship wellicht iets voor jou.

Twee keer per jaar is er een mogelijkheid om je in te schrijven voor deze scholarship. Je vult hiervoor eenvoudig het inschrijfformulier in en vermeld bij de opmerkingen ‘scholarship’. Je aanvraag wordt dan in behandeling genomen.

Op basis van goed vertrouwen en zonder opgaaf van reden kun je eenmalig inschrijven voor een online training naar keuze. De scholarship kan worden aangewend voor de Online Yoga Nidra Basis Training, Teacher Training en alle Specialisatie Trainingen. Indien de scholarship wordt toegewezen betaal je 50% van het normale tarief. Betaling in termijnen is mogelijk zonder toeslag van 7% administratiekosten. Voorwaarde is dat het volledige bedrag betaald dient te zijn voor het einde van de training. De startdatum van de training bepaal je zelf, maar dient binnen het halfjaar te zijn waarin je de scholarship krijgt toegewezen.

Wil je een herinnering ontvangen van wanneer de inschrijving voor de Ervaar Yoga Nidra scholarship geopend is? Dat kan door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Het aanvragen van een scholarship kan op 1 januari en 1 juli van het jaar.