Over mij

Hallo, mijn naam is Rashna Tjikhoeri. Als kind was ik een dromer. Ik kon uren naar de hemel staren en me verwonderen over het mysterie dat het leven is. In mij ontstond al heel jong de wens om mijn leven bewust te mogen leven. Met bezieling, om alles uit mezelf te kunnen halen en een positieve invloed te kunnen en mogen zijn op alles en iedereen om me heen.

Ik geloof dat we slechts twee zekerheden in het leven hebben. Geboorte en de dood. Daartussen hebben we vooral te leren meebewegen met het leven door onze innerlijke veerkracht te versterken. Ook geloof ik dat dit leven te bijzonder is om achteloos aan me voorbij te laten gaan. Zelfonderzoek heeft me geleerd dat ik het beste tot mijn recht kom als ik eenvoud en bewustzijn centraal stel. Vertragen, verstillen, verduren en voortbewegen is wat me dient. Altijd met de wens om bewust te mogen zijn, zodat ik het leven ten volle kan leven.

Graag wil ik een bijdrage leveren aan het inspireren om meer aandacht te hebben voor innerlijke rust en vrede, bewustzijn en levensgeluk. Dit doe ik zowel privé als zakelijk op de beste manier die mogelijk voor me voelt. Bijvoorbeeld via mijn podcast ‘Rust in je hoofd, rust in je lijf‘. Me realiserend dat ik als leerling van het leven altijd open mag staan voor dat wat onderbewust en onbewust is. Met de diepgevoelde wens en hoop dat ik iedere dag weer bewuster mag zijn van de schoonheid die het leven is. Inclusief de uitdagingen en kansen die we iedere dag weer mogen ervaren.

Mijn kernwaarden zijn bewustzijn, bezieling en zielenrust. Ze vormen mijn innerlijke drijfveer en beïnvloeden de keuzes die ik maak.