Zakelijk

Of je nu een (startende) ondernemer bent of in je functie in loondienst wil groeien en ontwikkelen als mens en als professional, Rashna coaching en training staat garant voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling op het gebied van (Persoonlijk) Leiderschap. Er wordt gewerkt met op maat gemaakte trajecten om het beste resultaat te kunnen leveren.


Gewenste resultaat

Wat is het hoogst haalbare resultaat voor jou? Hoe ziet dit resultaat er voor jou uit? Wat ervaar je wanneer dit resultaat is bereikt? Is dit ook het hoogst haalbare resultaat voor alle betrokkenen? Dit zijn slechts een aantal vragen die centraal staan in een op maat gemaakt (Persoonlijk) Leiderschapstraject. Ze vormen het vertrekpunt naar het gewenste resultaat.

Velen vertrekken zonder echt te weten wat ze nu eigenlijk willen, puur omdat ze niet weten wat ze wel willen of omdat ze geloven dat dat wat ze willen realiseren niet voor hen is weggelegd.

Om te weten wat je wilt is het belangrijk om eerst te weten wie je bent. Wie je bent als mens, maar ook als professional. En wat je wenst bij te dragen op basis van jouw kennis, (levens-)ervaring en unieke talenten. Als mens ben je immers uniek, maar ook als professional. Inzicht in wie je bent en waar je talenten liggen kan van jou een authentieke professional maken met een heldere visie en een missie.

Rashna coaching en training werkt vanuit de visie dat een ieder van ons het verlangen koestert om de hoogste, meest ware expressie van zichzelf als mens te vervullen. Ervan uitgaande dat je kennis, (levens-)ervaring en unieke talenten de basis vormen voor het realiseren van het door jou gewenste resultaat. Alle tools zijn dus al aanwezig in je. Het is alleen nog nodig om ze op de voor jou meest effectieve wijze in te zetten. En daar kom ik om de hoek.

Mijn rol

Ik zie het als mijn rol als coach, trainer en veranderdeskundige, om je te begeleiden naar het hoogst haalbare resultaat. Voor jou, je klanten, werknemers en de omgeving waarin je werkt. Hierbij maak ik gebruik van mijn kennis, (levens-)ervaring en unieke talenten om je handvaten aan te reiken, om het door jou gewenste resultaat te bereiken. In een op maat gemaakt traject sta jij als professional dus centraal. Ik bied je mijn kennis en expertise aan om te groeien in jouw rol als professional.

Intrinsieke motivatie om als mens en als professional te willen groeien en ontwikkelen in de rol die je vervuld gaan voor opgelegde verandertrajecten. Een succesvol geïmplementeerde verandering of groei en ontwikkeling in de rol die je vervuld valt of staat bij de intrinsieke motivatie van alle betrokkenen. De gewenste koers moet immers gedragen worden door alle betrokkenen. Niet vanuit wilskracht, maar vanuit diepe innerlijke motivatie. Hier is aandacht voor in een op maat gemaakt traject.

People, planet, profit

Als professional draait het niet alleen om jou, maar ook om je klanten, werknemers en de omgeving waarin je werkt. Het is daarom belangrijk om te onderzoeken of het door jou gewenste resultaat ook in lijn is met dat van alle betrokkenen. Alleen dan kan (Persoonlijk) Leiderschap vanuit een stabiele basis uitgroeien tot iets fundamenteels. Jij als professional neemt hierin het voortouw. Immers, jij kent jouw vakgebied, je (ideale) klant, werknemers en de omgeving waarin je werkt als beste. Samen kunnen we kijken welke mogelijkheden er zijn om voor alle betrokkenen het hoogst haalbare resultaat te realiseren. Een resultaat dat duurzaam is en waarin alle betrokkenen kunnen groeien en ontwikkelen.

Mijn expertise

Als afgestudeerd Bedrijfskundige (MBA) met als specialisatie Management of Change en organisatieopstellingen, ligt mijn zakelijke expertise op het gebied van het begeleiden van verander- en (innerlijke) transformatietrajecten. De mens en zijn omgeving staan hierbij centraal. Het een kan immers niet zonder het ander.

Met mijn kennis en ervaring beantwoord ik en geef ik invulling aan vraagstukken als 'Wie ben ik als professional?', 'Hoe start ik een onderneming? ', 'Hoe zorg ik ervoor dat mijn onderneming succesvol is en blijft? ', 'Hoe verander je (gedrag) succesvol?', 'Hoe zorg je ervoor dat een gewenste verandering daadwerkelijk slaagt?', 'Hoe zorg je ervoor dat de gewenste koers gedragen wordt door individuen en de teams waarvan ze deel uitmaken?', 'Wat is er nodig om de veerkracht en het aanpassingsvermogen van betrokkenen te vergroten, zodat ze kunnen meebewegen met de nieuwe richting van de organisatie?', 'Hoe vorm je een sterk team?', 'Wat te doen wanneer een individu op een andere plek in de organisatie beter tot zijn/haar recht komt?', 'Hoe neem je op gepaste wijze afscheid van iemand?'. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van vraagstukken waarin ik mijn kennis en ervaring kan aanbieden.

Voor meer informatie of om contact met me op te nemen, verwijs ik je naar het contactformulier.

Aanbod

Losse coaching sessie (60 min) € 84,70
(Persoonlijk) Leiderschapstraject (3 mnd) € 1815,00
(Persoonlijk) Leiderschapstraject (6 mnd) € 3267,00