Rashna coaching en training

Het is mijn overtuiging dat een ieder van ons het verlangen koestert om de hoogste, meest ware expressie van zichzelf als mens te vervullen.

Wie ben ik? Het is een vraag die velen bezighoudt. Het antwoord hierop vinden we niet door er over na te denken, maar door de stilte op te zoeken, ons zelf vragen te stellen en te ervaren wat ervaren wil worden.

Weten wie je bent, maakt het mogelijk om te onderzoeken waarom je ervaart wat je ervaart, wat je ten diepste verlangt en waarom je doet wat je doet. De antwoorden op deze vragen kunnen o.a. leiden tot je vrij voelen om te zijn wie je bent, een baan waarin je je beste kwaliteiten kunt inzetten, een relatie waarin je kunt zijn wie je bent, een ouder die het beste geeft van zichzelf, een gezond en vervuld leven met aandacht voor dat wat belangrijk voor je is.

Bij Rashna coaching en training kun je terecht met al je (levens-)vragen met betrekking tot bewustzijnsontwikkeling en zelfrealisatie op het gebied van gezondheid, welzijn en zingeving. Zowel privé als zakelijk.

 

Rashna Tjikhoeri