Rashna coaching en training

Wil je nu wel eens echt een gevoel van diepe innerlijke rust en ontspanning ervaren? En eindelijk een gevoel van innerlijke vrijheid, vrede en veiligheid ervaren in lichaam en geest? Als het antwoord 'Ja' is, dan wil ik je bij deze van harte welkom heten.

We weten allemaal dat het voor lichaam en geest goed is om voldoende te ontspannen. Wellicht weet je ook dat een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning leidt tot het ervaren van meer fysieke kracht, emotionele veerkracht, mentale weerbaarheid en zingeving. Maar hoe we kunnen ontspannen en hoe we dit integreren in ons dagelijks leven hoeft niet altijd vanzelfsprekend te voelen.

De hedendaagse mens is drukbezet, heeft meerdere verantwoordelijkheden, vervuld meerdere rollen en wil van betekenis zijn. Hierdoor verdwijnt de behoefte aan rust en ontspanning soms wat naar de achtergrond.

Rashna coaching en training wil de drukbezette mens die het verlangen voelt aan zelfrealisatie, meer rust, ontspanning, vrijheid en innerlijke vrede tegemoetkomen. Dit doet zij door het aanbieden van (online) coaching en training op het gebied van ademhaling, meditatie, Yoga Nidra, Mindfulness en slaap.

 

Rashna Tjikhoeri