Online

Loopt er iets niet helemaal soepel in je persoonlijke of je professionele leven en/of ondernemerschap dan wijst dat er op dat er iets in jezelf niet helemaal lekker loopt. Velen leven het leven naar de verwachtingen die anderen voor ze hebben, in plaats van een leven op basis van hun eigen verlangens, behoeften, talenten en het volgen van hun innerlijke stem. Waarom? Omdat velen bang zijn om anders te zijn. Om uitgesloten te worden of om zich buitengesloten te voelen. Rashna coaching en training biedt een online coachingsprogramma aan op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling, met als doel met jezelf leren zijn, leren luisteren naar jouw innerlijke stem, ontdekken wat jouw persoonlijke verlangens, behoeften en talenten zijn en hoe je deze kunt integreren in je leven, de functie/rol(-en) die je vervult en/of je ondernemerschap. Dit traject heeft tot doel het creëren van bewustzijn en het ontwikkelen van inzicht.


Online Coaching

Dit online Coaching programma is er op gericht om jou handvaten aan te reiken die je leren je bewustzijn te ontwikkelen, inzicht te ervaren en deze te integreren in jezelf, je leven, de functie/rol(-en) die je vervult en/of je ondernemerschap.

Om dit programma te volgen heb je een zekere honger naar kennis en persoonlijke groei en ontwikkeling nodig. En een diepe innerlijke motivatie om 'Alles te zijn wat je kunt zijn' in dit leven. Daarnaast heb je discipline nodig en dien je de bereidheid in jezelf te voelen om eerlijk te zijn naar jezelf. Ook als je je bewust wordt van dat waar je liever niet naar kijkt. Naar dat wat je liever niet weet. Kortom, je dient de bereidheid in jezelf te ervaren om je bewust te zijn en om vanuit dit bewustzijn de inzichten te integreren in jezelf, je leven, de functie/rol(-len) die je vervult en/of je ondernemerschap.

Wat mag ik verwachten van dit online Coach programma?

Bewustzijn, inzicht en de handvaten om deze te integreren in jezelf, je leven, de functie/rol(-len) die je vervult en/of je ondernemerschap. En tevens mijn jarenlange kennis en ervaring die de basis vormt voor dit online Coaching programma, waarbij NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), hypnose, Timeline Therapy, meditatie, Yoga Nidra, storytelling, systemisch werk en organisatieopstellingen aan bod komen.

Wat is mijn rol in dit traject?

Tijdens en na dit traject sta ik tot je beschikking. Loop je ergens vast of kun je mijn hulp en/of begeleiding gebruiken, dan hoef je me alleen maar een e-mail te sturen. Ik ben er voor jou!

Hoe ziet het traject eruit?

Gedurende zes maanden ontvang je wekelijks toegang tot lesmateriaal die je zal ondersteunen in het proces van bewustwording, inzicht en de integratie ervan. Het lesmateriaal kan bestaan uit audio opnames van meditaties / Yoga Nidra en talks, online werkboeken, oefeningen, online Masterclasses en nog heel veel meer. Je bepaald zelf hoeveel tijd je bereid bent te investeren in je persoonlijke groei en ontwikkeling. Het advies is om hiervoor tussen de 15-30 minuten per dag in te ruimen.

Starten kun je wanneer je maar wilt. Je hoeft je alleen maar in te schrijven via het contactformulier. en aan te geven wanneer je wenst te starten.

Wat heb ik nodig om dit traject te kunnen volgen?

Hierover kan ik eigenlijk heel kort zijn. Wat je nodig hebt om dit online Coaching programma te volgen is een onstilbare honger naar kennis en persoonlijke groei en ontwikkeling, evenals een investering in tijd, geld en inspanning en discipline en moed om dat te doen om wat nodig is om 'Alles te zijn wat je kunt zijn'.

Heb je behoefte aan meer informatie, neem dan contact met me op via het contactformulier.

Aanbod

Online Coach programma (6 mnd) € 2178,00