Leiderschap

Leiderschap betekent voor mij 'Alles wat ik kan zijn'. Persoonlijk en professioneel. In alle rollen die je vervult of wenst te vervullen in het leven. Om een leider te kunnen zijn moet je de bereidheid in jezelf ervaren om te doen wat daarvoor nodig is. Je zult bereid moeten zijn om bepaalde opofferingen te maken, om je focus te bepalen en geconcentreerd te blijven op jouw doel(-en), om je honger naar kennis, persoonlijke groei en ontwikkeling te stillen en om datgene te doen wat nodig is om je doel te behalen. Als jij je hierin herkent lees dan gerust verder.


Waarom doe je wat je doet?

Achter alles wat je doet schuilt een intrinsieke motivatie. Op bewust of onbewust niveau wil je een verlangen realiseren. Het realiseren van dit verlangen stelt je in staat om een bepaald gevoel te ervaren, hetgeen tot uiting komt in je gedrag.

Om blijvende verandering te creëren is het allereerst belangrijk om je bewust te worden van je innerlijke motivatie. Wanneer je je hiervan bewust bent kun je op een effectieve wijze werken aan het transformeren van huidige denkpatronen, gedragingen en gewoonten die je niet meer dienen. Achterhalen waarom je doet wat je doet vormt hierbij de eerste stap.

De rol van overtuigingen

De tweede stap is je bewust worden van de overtuigingen die schuilgaan onder wat je denkt, voelt en doet. Allen koesteren we overtuigingen over ons zelf, anderen, de wereld om ons heen en het leven. Doordat je iets veelvuldig hebt ervaren ben je iets gaan geloven of heb je iets voor waar aangenomen. Sommige overtuigingen kunnen je innerlijke kracht versterken, daar waar andere overtuigingen je kunnen belemmeren in je groei en ontwikkeling als mens, professional en/of ondernemer.

Patronen herhalen zich

Patronen zijn gewoonten die zich herhalen. Daarom is bewustzijn op dit vlak zo belangrijk. Lange tijd werd aangenomen dat patronen door herhaling blijvende ingesleten paden vormen in onze hersenen. De wetenschap is er inmiddels achter dat dit niet het geval is en dat we door het ontwikkelen van bewustzijn en door de kracht van herhaling nieuwe neurale paden kunnen aanleggen in onze hersenen. Dit maakt het mogelijk om overtuigingen, gewoonten en patronen te transformeren die niet meer voor ons werken.

Gedurende de dag ervaren velen van ons slechts 5% bewust. De overige tijd ben je je onbewust van wat je ervaart. Het ontwikkelen van je bewustzijn stelt je in staat om inzicht te verkrijgen in bepaalde patronen.

Hoe ziet een traject eruit?

Als er iets in je leven en/of je professionele leven niet naar tevredenheid loopt, dan is er tevens iets in jezelf dat niet helemaal lekker loopt. Leiderschapstrajecten, ofwel transformatietrajecten, gaan altijd over je persoonlijke groei en ontwikkeling als mens en/of professional.

Loop je vast in je persoonlijke leven, in de functie/rol(-len) die je vervult en/of in je ondernemerschap, dan kun je een transformatie sessie bij me boeken. De duur van je sessie is afhankelijk van je hulpvraag en wordt in overleg bepaald. Je hebt de keuze tussen een transformatie sessie van twee uur, vier uur of een dag. Heb je behoefte aan een langer traject, dan kun je kiezen voor het Persoonlijk Ontwikkeltraject. In sommige gevallen vergoed de werkgever (een gedeelte van) dit traject. Meer informatie kun je opvragen via het contactformulier.

Wat heb ik jou te bieden?

Mijn kracht ligt in het creëren van bewustzijn en het inzicht dat hieruit vloeit op een positieve wijze te integreren in jezelf, de functie/rol die je vervult en/of je ondernemerschap. Hierbij maak ik gebruik van mijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), hypnose, Timeline Therapy, meditatie, Yoga Nidra, storytelling, systemisch werk en organisatieopstellingen. Ik maak je bewust van wat niet werkt, de oorzaak ervan en begeleidt je bij het integreren van deze inzichten in jezelf, in de functie/rol die je vervult en/of in je ondernemerschap.

Aanbod

Transformatie sessie (2 uur) € 332,75
Transformatie sessie (4 uur) € 574,75
Transformatie sessie (1 dag) € 1058,75
Persoonlijk Ontwikkeltraject (6 mnd) € 3997,00
Lezing prijs op aanvraag