Rashna coaching en training

Het is mijn overtuiging dat een ieder van ons het verlangen koestert om de hoogste, meest ware expressie van zichzelf als mens te vervullen.

Wie ben ik? Het is een vraag die velen bezighoudt. Het antwoord hierop vinden we niet door er over na te denken, maar door de stilte op te zoeken, ons zelf vragen te stellen en te ervaren wat ervaren wil worden. Weten wie je bent, maakt het mogelijk om te onderzoeken waarom je ervaart wat je ervaart, wat je ten diepste verlangt en waarom je doet wat je doet. De antwoorden op deze vragen kunnen o.a. leiden tot je vrij voelen om te zijn wie je bent, een baan waarin je je beste kwaliteiten kunt inzetten, een relatie waarin je kunt zijn wie je bent, een ouder die het beste geeft van zichzelf, een gezond en vervuld leven met aandacht voor dat wat belangrijk voor je is.

Soms kunnen we echter het gevoel hebben dat het ervaren van gezondheid, welzijn en voorspoed in ons zelf, ons leven, ons werk, in onze relatie(-s) en/of met betrekking tot het ouderschap nog niet zo vanzelfsprekend hoeft te zijn. De in ons onbewuste opgeslagen herinneringen en hieraan gekoppelde gevoelens, emoties, motieven en overtuigingen kunnen dan een sleutel vormen om (innerlijke) transformatie te ervaren. Je verdiepen in en onderzoeken hoe ons onbewuste brein werkt loont dan de moeite.

Bij Rashna coaching en training kun je terecht met al je (levens-)vragen met betrekking tot bewustzijnsontwikkeling en zelfrealisatie op het gebied van gezondheid, welzijn en zingeving. Zowel privé als zakelijk.

 

Rashna Tjikhoeri