Persoonlijke begeleiding

Het beoefenen van Yoga, Yoga Nidra en Meditatie geven de beoefenaar de mogelijkheid om het pad van zelfrealisatie te bewandelen. Bewustzijn en inzicht staan hierbij centraal. Als je dit combineert met persoonlijke coaching, dan kun je persoonlijke groei en ontwikkeling ervaren, die leiden tot (innerlijke) transformatie. Ook is er aandacht voor persoonlijke thema's van de beoefenaar. De leraar/coach fungeert hierbij als spiegel en begeleid de beoefenaar door een liefdevolle spiegel voor te houden, waardoor bewust zijn en inzicht mogelijk is. De pakketten die aangeboden worden stellen de beoefenaar in staat om zelf thuis Yoga, Yoga Nidra en/of Meditatie te beoefenen. In een tijdsbestek van 10, 15 of 20 uur word je een persoonlijk op maat gemaakt programma aangeleerd, waardoor je (naast het volgen van lessen) in de privé sfeer Yoga, Yoga Nidra of Meditatie kunt beoefenen. Uiteraard kun je je persoonlijke programma combineren met het volgen van de les(-sen) in de studio.

Volwassenen

Heb je altijd al Yoga, Yoga Nidra en/of Meditatie willen beoefenen in de privacy van je eigen huis of een omgeving die voor jou prettig en veilig voelt? Is het volgen van Yoga, Yoga Nidra en/of Meditatie in een Yoga studio of sportschool niets voor jou, maar voel je toch het verlangen om je bezig te houden met de beoefening van Yoga, Yoga Nidra en/of Meditatie? En wil je daar geen volledige opleiding voor hoeven volgen? Dan is dit aanbod voor jou!

Een op maat gemaakt programma biedt in zo'n situatie uitkomst. In 10, 15 of 20 uur leer ik je een persoonlijk Yoga, Yoga Nidra en/of Meditatie programma aan, waar je een lange tijd plezier van kunt ervaren. Op basis van je persoonlijke wensen en behoeften wordt een uniek programma vorm gegeven. Deze leer je onder begeleiding van een ervaren leraar aan, zodat je daarna zelf te keuze hebt waar en wanneer je Yoga, Yoga Nidra en/of Meditatie beoefend.

Ervaring is niet nodig. Zowel de beginner als de gevorderde leerling is van harte welkom. Wil je op een positieve wijze aandacht besteden aan o.a. gezondheid, welzijn, veerkracht, transformatie, zelfinzicht, rust en ontspanning, dan is dit programma voor jou. Vraag naar de voorwaarden.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier. Ook voor meer informatie over zakelijke coaching kunt u gebruik maken van dit formulier.

Ouder en Kind/Tiener

Kind zijn is allang niet meer zo vanzelfsprekend voor kinderen. De generatie kinderen van vandaag krijgt al op jonge leeftijd te maken met allerlei thema's die ervoor kunnen zorgen dat hun innerlijke balans verstoord raakt. Tevens kan er sprake zijn van disbalans in het familiesysteem waarvan het kind onderdeel is. Het kind/tiener kan niet (meer) volledig zichzelf zijn. Ook een gebeurtenis kan ervoor zorgen dat het kind/tiener in disbalans is.

Het ouder en kind/tiener programma is gericht op de beoefening van Yoga, Yoga Nidra en/of Meditatie voor een volwassene en een kind/tiener. Het samen beoefenen van Yoga, Yoga Nidra en/of Meditatie draagt bij aan o.a. de weerbaarheid en veerkracht van het kind, een positief zelfbeeld, zelfvertrouwen en het leren ervaren van persoonlijke grenzen en behoeften. In dit programma staan zowel de volwassene als het/de kind/tiener centraal.

Het is belangrijk voor een kind/tiener om gezien en gehoord te worden. Pas dan kan het kind/tiener volledig tot bloei komen en zijn/haar ware talenten ervaren en uitdragen in de wereld. Het doel is om het (innerlijk) evenwicht in een kind te herstellen. Voor dit programma betaal je een meerprijs van 20% per pakket.

Neem voor het maken van een afspraak contact met me op via het contactformulier.

Algemene voorwaarden